Klein Poelhuis stapt over op Inspect4All

Klein Poelhuis Installatietechniek stapt over op het enterprise account van Inspect4All. Deze stap maakt het voor alle 500 medewerkers van de verschillende vestigingen mogelijk om met de eigen Klein Poelhuis App voor iOS en Android volledig digitaal en mobiel, maar ook snel en uniform te werken aan het onderhoud van installaties. Digitale formulieren worden vanaf dan veilig aangemaakt en beheerd via een eigen, in huisstijl opgemaakte SMTP-server.

Na een online demo ging Klein Poelhuis B.V. drie maanden geleden van start met twee Inspect4All professional accounts om Inspect4All te ervaren in de praktijk. Dit beviel zo goed dat de totaalinstallateur ervoor koos om over te stappen naar een enterprise account. Hiermee wordt Inspect4All binnen de gehele organisatie ingezet en op één en dezelfde manier gewerkt. Met Inspect4All voert Klein Poelhuis zowel planmatig, preventief als prestatiegericht onderhoud conform de NEN 2767 norm uit aan hun installaties.

In de toekomst wordt gekeken of Inspect4All gekoppeld kan worden met het ERP systeem van Klein Poelhuis B.V.

Wij wensen alle medewerkers van Klein Poelhuis B.V. veel inzicht, overzicht en efficient werkplezier met Inspect4All.

Wat is Inspect4All?

Kort gezegd is Inspect4All is een flexibele en complete tool om digitale formulieren te bouwen en te gebruiken op tablet of smartphone. Achter de app hangt een compleet efficiency platform waarmee inspecties, checks en audits worden uitgevoerd en gemanaged en bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Inspect4All wordt door veel installatiebedrijven gebruikt.

Het werkt als volgt:

 1. Formulieren stelt u samen in de Inspect4All Form Builder op uw computer. In deze webapplicatie beheert u formulieren en wijst deze toe aan de juiste persoon.
 2. Inspecties, checks en audits worden ter plaatse digitaal uitgevoerd op een smartphone of tablet.
 3. Deelformulieren en inspectie- of auditonderdelen kunnen ter plaatse worden doorgestuurd naar collega’s voor een snelle workflow.
 4. Na afronding wordt het formulier direct opgeslagen in de Cloud of een eigen server, per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon of gedeeld via een online Cloud dienst naar keuze.
 5. Via het dashboard in de webapplicatie zijn formulieren en workflow op organisatieniveau te beheren en te managen.

Voordelen van Inspect4All:

 • Formulieren maakt u makkelijk en snel digitaal;
 • Samenwerken met collega’s verloopt vlekkeloos en snel;
 • Documenten zijn overal digitaal beschikbaarheid in de Cloud;
 • Formulieren, data en workflow zijn op organisatieniveau te managen, te beheren en te monitoren;
 • Digitaal ondertekende documenten hebben een hoge rechtsgeldigheid en zijn goed en slim beveiligd;
 • Inspect4All is flexibel en daardoor breed inzetbaar in het hele bedrijf, (van algemene, administratieve taken tot specifieke certificeringen);
 • Veelgebruikte formulieren in uw vakgebied staan klaar voor gebruik en zijn makkelijk aan te passen.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit:

Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.