a.s.r. vastgoed kiest voor Inspect4All

a.s.r. vastgoed zal binnenkort al haar technische inspecties en opleveringen digitaal en mobiel laten uitvoeren met Inspect4All van Maxdoro. Hiermee kiest a.s.r. vastgoed voor tijd, gemak en professionaliteit. Op dit moment brengen we bij Maxdoro alles in gereedheid om de overstap van analoog naar digitaal werken binnen a.s.r. vastgoed zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

De voornaamste reden voor a.s.r. vastgoed om over te stappen naar Inspect4All is om op een professionele manier digitaal en dus snel, efficiënt en effectief (samen) te kunnen werken. In de Inspect4All webapplicatie worden formulieren snel en makkelijk opgebouwd en beheerd, om ze vervolgens met de Inspect4All mobiele app voor iOS en Android snel en gemakkelijk digitaal in- of aan te vullen. Met één tik worden ondertekende concepten, in huisstijl en voorzien van het logo, omgezet naar professionele pdf rapporten en direct doorgestuurd naar de desbetreffende personen. Met Inspect4All wordt dus veel tijd bespaard, kan direct worden geschakeld en wordt papier- en kantoorwerk tot een minimum beperkt.

Wij wensen iedereen binnen a.s.r. vastgoed die gaat werken met Inspect4All veel werkplezier.

Wat is Inspect4All?

Inspect4All is meer dan een digitale formulieren app. Achter de app hangt een compleet efficiency platform waarmee inspecties, checks en audits gemanaged en bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Inspect4All is marktleider in vastgoed en werkt als volgt:

  1. Formulieren worden in de webapplicatie op uw pc digitaal samengesteld, beheerd en toegewezen aan de juiste persoon.
  2. Inspecties, checks en audits worden ter plaatse digitaal uitgevoerd op een smarthone of tablet.
  3. Deelformulieren of onderdelen ervan kunnen ter plaatse worden doorgestuurd naar collega’s en klanten voor een snelle workflow.
  4. Na afronding wordt het formulier direct opgeslagen in de cloud of een eigen server, per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon of gedeeld via een online clouddienst naar keuze.

 Voordelen van Inspect4All

  • samenwerken met collega’s verloopt vlekkeloos en snel door toegewezen formulieren, deelprocessen en afgeronde documenten;
  • documenten kunnen ook afgerond worden door mensen buiten de organisatie die niet met Inspect4All werken.
  • de feature ‘Shared Documents’ geeft een hoge rechtsgeldigheid aan en monitoring van gedeelde documenten;
  • hoge mate van beveiliging van documenten;
  • inzetbaar in het hele bedrijf, ook voor certificeringen en administratieve taken;
  • kant en klare, veelgebruikte vastgoedformulieren staan klaar voor gebruik of aanpassing.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit:
Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxd’Oro


Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxd’Oro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.