Beheerorganisaties maken zich klaar voor de toekomst

Beheerorganisaties willen mee de toekomst in. Of het nu gaat om het beheer van objecten, omgevingen of infrastructuur, diverse lagen binnen beheerorganisaties staan te popelen om een grote efficiencyslag te maken. Het liefst vandaag nog werken ze effectiever en doelgerichter, hebben ze direct in- en overzicht en ervaren ze meer tijd en gemak. Zo ontstaat er, met het oog op de toekomst, ruimte om te focussen op de klant en zijn behoeften.

Voor een oplossing van dit probleem keert de business zich vervolgens tot IT. En hoewel IT deze partnerrol graag vervult, is ze vaak te klein en/of te druk om deze uitdaging aan te kunnen. Ook kan IT de werkelijke ‘hoofdpijndossiers’ van de business amper bevatten, wat een voorwaarde is om tot een snelle, goedwerkende en veilige oplossing te komen. Op zo’n moment komt Maxdoro in beeld, omdat we zowel de business als de techniek begrijpen en ver ontwikkelde producten bieden die bedrijfsprocessen digitaliseren, versnellen en transformeren.

Onlangs hebben we op ons productplatform Inspect4All een aantal nieuwe beheerklanten mogen verwelkomen, zoals Ruijters Vastgoedmanagers, Stadgenoot en Edilon Sedra Contracting. Omdat deze klanten het beste zelf kunnen vertellen waarom ze hebben gekozen voor Inspect4All, laten we een aantal van hen graag aan het woord.

logos

“In onze zoektocht naar een efficiënt werkproces en een professionele uitstraling op de werkvloer, zochten we naar een mobile oplossing om panden snel en volledig op te leveren. Met Inspect4All kunnen we simpel, snel, effectief en efficiënt werken. Onze inspecties voeren we nu digitaal uit en worden ter plaatse digitaal ondertekent en verstuurd naar de betrokkenen. Wij hebben voor Inspect4All gekozen omdat deze app flexibel is. De formulieren in Inspect4All zijn geheel modulair, waardoor we ze zelf kunnen aanpassen en dezelfde app in de toekomst ook voor andere doeleinden kunnen inzetten.”

Barry Vervoort, commercieel vastgoedmanager en portefeuille analist Ruijters vastgoedmanagers

inspect4all-mockup

“Om te voldoen aan de strenge controle- en veiligheidseisen in onze branche, dienen wij te borgen dat onze werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het grote nadeel van buiten werken met papieren inspectielijsten is dat regen en vuil de resultaten onleesbaar maken. Ook dienen keuringsformulieren, die gekoppeld zijn aan een betaalbon, snel afgehandeld te worden. Het voordeel van Inspect4All is de flexibele structuur, die makkelijk te handteren is. Ook ervaren wij het als zeer prettig dat er bij Maxdoro echt naar ons geluisterd wordt.”

Rick Huibers, IT Edilon Sedra Contracting

Wat is Inspect4All?

Inspect4All is de slimme, zekere en logische digitale oplossing om uw werkprocessen te stroomlijnen.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit! In Inspect4All op uw computer vindt u veel kant-en-klare vastgoedformulieren. U kunt dus direct aan de slag! Download ook de Inspect4All app op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store door te klikken op onderstaande buttons:
Download de Inpsect4All app in de Apple Play StoreDownload de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud product of Maxdoro

Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxd’Oro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.