BTL innoveert met Inspect4All

BTL, een van de grootste hoveniers en groenvoorzieners van Nederland, zet Inspect4All in. Het doel: buitendienstmedewerkers stimuleren en faciliteren in een efficiënte en pro-actieve manier van werken. Waardoor waardevolle projectinformatie snel, overzichtelijk en volledig de organisatie inrolt.

Van analoog naar digitaal
Zoals veel bedrijven in deze sector werkte de buitendienstafdeling van BTL tot voor kort veelal analoog. Formulieren werden door buitenmedewerkers na de klus met pen ingevuld en later verwerkt en overgedragen. Dit kostte niet alleen veel tijd. Ook ging waardevolle informatie, die juist letterlijk en figuurlijk in het veld ontstaat, verloren.

BTL zocht daarom naar een slimme en mobiele oplossing. Een oplossing die enerzijds de buitendienstmedewerker pro-actief met de opdracht en het terrein laat omgaan, en tegelijk de waardevolle informatie uit het veld makkelijk en compleet doorsluist naar de projectleider binnen de organisatie. Wat weer bijdraagt aan het toevoegen van waarde: groen zorgt ervoor dat we beter leren en werken, groen zorgt voor een gezonder klimaat voor bewoners en gebruikers en groen zorgt voor aantrekkelijke (bedrijfs)gebouwen door een buitenruimte met de juiste uitstraling. BTL zorgt voor groener leven!

Het voordeel van Inspect4All
Het mobile productivity platform Inspect4All is dé mobiele oplossing om bedrijfsprocessen op het gebied van inspecties, audits, formulieren en rapportages te automatiseren. Voor BTL levert dit dubbel voordeel op. Enerzijds wordt de buitendienstmedewerker gefaciliteerd om alles wat hij ziet direct vast te leggen met zijn smartphone. On the job, compleet met foto en bijschrift. Dit maakt het werk voor de buitendienst van BTL actiever, makkelijker en leuker. Anderzijds staan de formulieren direct online en zijn ze vollediger ingevuld. Wat maakt dat de projectleider nu veel sneller en exacter weet wat er bij zijn klant speelt. Door, en met deze informatie kan hij de klant nog beter van dienst kan zijn. Verbetervoorstellen zien er professioneel en compleet uit en de indicatie van de verwachte inspanning is volledig.

De applicatie is volledig in huisstijl van BTL opgemaakt. Op deze manier heeft BTL weinig werk aan het opstellen van (digitale) rapporten en projectvoorstellen voor de klant. Klanten die al kennis hebben gemaakt met de nieuwe manier van werken reageren positief. Ze worden nu nog beter geadviseerd over de kwaliteit van hun terrein. De professionele en uniforme rapporten die de klant ontvangt geven volledig inzicht.

Samenwerking
Thijs Remmers, Coördinator Offertes en Aanbestedingen bij BTL, is zeer tevreden over de Inspect4All App, over Maxdoro als organisatie en over de samenwerking. “De pilot van een maand, die we hebben gedaan om te onderzoeken of Inspect4All aan onze verwachting voldeed, verliep vlot en soepel. Inspect4All bleek een volledig en flexibel product te zijn dat aan bijna al onze verwachtingen voldeed. Maxdoro is een ervaren partij met goede professionals. Ze hebben zeer veel technische kennis en denken mee in oplossingen. Tegelijkertijd zijn de lijntjes kort. Dat is prettig omdat bij een bedrijf als het onze de dynamiek hoog is. Dat werkt fijn. Helemaal als je snel wilt lanceren, zoals wij. Tijdens de implementatiefase werden aanpassingen, wensen en verbeteringen goed opgepakt en doorgevoerd of ter ontwikkeling meegenomen. Vooral de hoge reactiesnelheid op praktische problemen is erg prettig. Dingen die wij graag verbeterd zien werden zeer snel opgepakt en opgelost.”

Inspect4All voor u?
Herkent u in dit verhaal uw eigen bedrijfsproces? Of bent u geïnspireerd door het verhaal van BTL? Neem gerust contact met ons op. Of download de gratis demo in de Play Store of Apple Store. En ervaar zelf, in uw eigen tempo, welk voordeel Inspect4All uw bedrijf oplevert.

Inspect4All – Transparency makes perfection
Als bedrijf streef je naar transparantie. Zodat het in één oogopslag duidelijk is op welke punten je klant goed presteert en waar de verbeterpunten zitten. En er samen met je klant toegewerkt kan worden naar perfectie. Het productivity platform Inspect4All is dé mobiele oplossing waarmee uw bedrijfsprocessen op het gebied van inspecties, audits, formulieren en rapportages worden geautomatiseerd. Inspect4All stelt u in staat om overal nog slimmer en veiliger te werken. Inspect4All is een eigen product van Maxdoro.