Digitale documenten zeker en rechtsgeldig delen

Maxdoro BV maakt het snel, zeker en veilig delen van digitale formulieren en rapporten, veelal voorzien van een digitale handtekening, makkelijk met de nieuwe feature ‘Share Documents’ in Inspect4All. Deze feature geeft tegelijk meer gewicht aan de rechtsgeldigheid van deze digitale handtekeningen, doordat ook wordt geregistreerd wanneer het document door de ontvanger is gedownload en geopend.

 Met deze ontwikkeling biedt Inspect4All op dit moment veel vooruitstrevende bedrijven in de vastgoed, installatie-, bouw- en beheersector, maar ook instanties in de kwaliteit- en zorgsector de mogelijkheid om volledig digitaal te werken. Makkelijker kan niet: formulieren online samenstellen en ter plaatse invullen op tablet of smartphone. Tikken op de juiste antwoorden, foto’s maken en bewerken en last but not least: digitaal een handtekening zetten. Om er nu ook zeker van te zijn dat verzamelde data in de digitale formulieren veilig, snel en zeker bij de juiste persoon terecht komt, biedt Share Documents van Inspect4All de oplossing.

De verzamelde informatie was al beschikbaar op Inspect4All.nl voor collega’s met een geautoriseerde login. (Concept)formulieren en afgeronde inspecties of audits konden al worden ingezien, aangevuld en gedownload in de vorm van een professioneel PDF en Word rapport of een overzichtelijk Excel document. Met de nieuwe feature ‘Share Documents’ kunnen deze afgeronde formulieren in de vorm van een professioneel rapport nu ook met andere betrokkenen veilig en zeker worden gedeeld. Met Share Documents wordt ook het ontvangst- en het opentijdstip van het document officieel geregistreerd. Zo is met zekerheid aan te tonen dat een document goed is aangekomen en geopend.

Inspect4All is een professionele formulieren, inspectie en audit tool, bestaande uit een online platform in combinatie met een mobiele app die werkt op Android en iOS tablets en smartphones en is 14 dagen gratis te proberen. Inspect4All is een eigen product van Maxdoro en onderscheidt zich door professionaliteit en full-service. In opdracht bouwen ze zelfs al uw formulieren in Inspect4All!

Download_on_the_App_Store_Badge
play store inspect4all

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Mail of bel naar 033-462 7707