Unibail-Rodamco gaat vastgoedprocessen digitaliseren met Inspect4All

Unibail-Rodamco,‘s werelds grootste vastgoedpartij gespecialiseerd in winkelcentra, gaat binnenkort de vastgoedprocessen rond oplevering, (ver)bouw, (brand)veiligheid en accordering op reglementen bij vier grote Nederlandse winkelcentra volledig digitaliseren met Inspect4All van Maxdoro. Unibail-Rodamco kiest hiermee voor snel en efficiënt werken met digitale vastgoedformulieren op computer, tablet en smartphone.

Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht zodat Unibail-Rodamco zo snel mogelijk digitaal aan de slag kan. De applicatie wordt ingericht, het gebruikersbeheer ingesteld en zelfs de bestaande formulieren van Unibail-Rodamco worden door Maxdoro in Inspect4All gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

Wij wensen alle medewerkers van Unibail- Rodamco veel digitaal werkplezier!

Wat is Inspect4All?

Inspect4All is de slimme, zekere en logische digitale oplossing voor vastgoedpartijen. Door jarenlange ervaring en zorgvuldig opgebouwde vakkennis in het digitaliseren van vastgoedprocessen en vastgoedformulieren kunnen vastgoedpartijen snel, flexibel en eenvoudig aan de slag. Inspect4All wordt al jarenlang gebruikt door middelgrote en grote (internationale) vastgoedorganisaties zoals Colliers, Apleona, Cushman & Wakefield, a.s.r. vastgoed en Prominus. En nu dus ook Unibail-Rodamco.

Ook uw vastgoedprocessen digitaliseren?

Wilt u ook al uw vastgoedprocessen digitaliseren? Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit! In Inspect4All op uw computer vindt u veel kant-en-klare vastgoedformulieren. U kunt dus direct aan de slag! Download ook de Inspect4All app op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store door te klikken op onderstaande buttons:
Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud product of Maxdoro

Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxd’Oro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.