DRM Vastgoedmanagement digitaliseert werkproces met Inspect4All

DRM Vastgoedmanagement is actief op het gebied van vastgoedbeheer in de ruimste zin van het woord. Om nog efficiënter te werk te gaan is gekozen om de opleveringen op locatie met digitale formulieren uit te voeren. Inspect4All is gekozen als tool om dit te bewerkstelligen.

Omdat DRM Vastgoedmanagement in staat is om zelf formulieren te bouwen met Inspect4All kunnen ze zelf bepalen welke onderdelen van het werkproces gedigitaliseerd worden. Zo worden met de iPad de meterstanden opgenomen en worden constateringen bewezen met foto’s waarop getekend kan worden. Na het aanmaken van het proces verbaal van oplevering zetten huurder en beheerder op de tablet of telefoon een handtekening en wordt het formulier naar alle betrokken partijen verstuurd.

Inspect4All is onder meer geschikt voor instructies, inspecties, enquêtes, urenregistraties, werkbonnen, beoordelingen, controles, inventarisaties, proefritten, huurovereenkomsten, financiële audits, taxaties, schademeldingen, inname en afgifte van goederen.

Meer informatie over Inspect4All, vindt u terug op www.inspect4all.nl waar u zich tevens kunt registreren voor een 14-dagen gratis proefperiode.