edilon)(sedra kiest voor eigen app!

edilon)(sedra, internationaal leverancier van onder andere spoorweg- en railsystemen, breidt haar Inspect4All account uit met een eigen iOS en Android app en een eigen endpoint om nog veiliger, professioneler en efficiënter digitaal samen te werken met klanten en collega’s van andere vestigingen. Maxdoro is blij met deze uitbreiding en heet alle werknemers en klanten van edilon)(sedra van harte welkom!

edilon)(sedra gebruikt Inspect4All al enige tijd voor het volledig digitaal uitvoeren van inspecties, werkinstructies, opleveringen en Cur118 NEN1504 keuringen. edilon)(sedra geeft aan zeer tevreden te zijn over de tijdwinst en het efficiënte en papierloze verloop van hun terugkerende en vastomlijnde werkprocessen door Inspect4All. Met de uitbreiding gaat edilon)(sedra Inspect4All tevens inzetten voor de het tracken van goederen en het delen van kennis. Daarnaast onderzoekt zij de mogelijkheden om Inspect4All in te zetten voor meerdere, zelfs internationale, bedrijfsprocessen.

De enterprise omgeving wordt medio oktober volledig in huisstijl opgeleverd. Ook is de edilon)(sedra app dan voor iedereen met een beveiligde login te downloaden in de App- en Play Store.

Training
In oktober vindt ook de Inspect4All update-training plaats. Na de training gaat edilon)(sedra nog beter aan de slag met Inspect4All. Maxdoro wenst edilon)(sedra veel mobiel en efficiënt werkplezier met Inspect4All!

Wat is Inspect4All?

Inspect4All is meer dan een digitale formulieren app. Achter de app hangt een compleet efficiency platform waarmee inspecties, checks en audits gemanaged en bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Inspect4All is marktleider in vastgoed en werkt als volgt:

  1. Formulieren worden in de webapplicatie op uw pc digitaal samengesteld, beheerd en toegewezen aan de juiste persoon.
  2. Inspecties, checks en audits worden ter plaatse digitaal uitgevoerd op een smarthone of tablet.
  3. Deelformulieren of onderdelen ervan kunnen ter plaatse worden doorgestuurd naar collega’s en klanten voor een snelle workflow.
  4. Na afronding wordt het formulier direct opgeslagen in de cloud of een eigen server, per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon of gedeeld via een online clouddienst naar keuze.

Voordelen van Inspect4All:

  • samenwerken met collega’s verloopt vlekkeloos en snel door toegewezen formulieren, deelprocessen en afgeronde documenten;
  • documenten kunnen ook afgerond worden door mensen buiten de organisatie die niet met Inspect4All werken.
  • de feature ‘Shared Documents’ geeft een hoge rechtsgeldigheid aan en monitoring van gedeelde documenten;
  • hoge mate van beveiliging van documenten;
  • inzetbaar in het hele bedrijf, ook voor certificeringen en administratieve taken;
  • kant en klare, veelgebruikte vastgoedformulieren staan klaar voor gebruik of aanpassing.

Probeer Inspect4All nu gratis uit. Veelgebruikte vastgoedformulieren (zoals staat van oplevering, fotoblad, opname meterstanden en schadeformulier) staan direct klaar voor gebruik. Regelmatig komen hier nieuwe formulieren bij.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit:

Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.