Al uw formulieren in uw eigen Cloud opslag

Exporteer vanaf nu uw afgeronde formulieren automatisch naar uw eigen Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive en Slack account. Zo is al uw werk veilig en via één logische plek toegankelijk voor alle betreffende personen. Deze optie geldt vanaf een Professional account.

Afgeronde formulieren kunnen in PDF en/of Word formaat en zowel op organisatie-, formulier- als gebruikersniveau worden geëxporteerd.

Op organisatie niveau

Cloud opslag op organisatie niveau
Wilt u alle afgeronde Inspect4All formulieren van uw organisatie opslaan en beheren binnen één online account? Stel dan in de portal bij ‘document instellingen’ op organisatieniveau in waar deze bewaard moeten worden. Klik op het Cloud (storage) icoon van uw keuze en log in. Ga akkoord met de voorwaarden en de koppeling is gelegd.

Cloud opslag op gebruikers niveau
Het is ook mogelijk om alleen uw eigen formulieren op te slaan in bijvoorbeeld uw persoonlijke Cloud dienst. Stel hiervoor in de portal onder ‘mijn instellingen’ (links onder in uw scherm) in naar welke Cloud dienst uw formulieren na afronding geëxporteerd worden. Log in en de koppeling is gelegd.

Cloud Storage op formulier niveau
Het is zelfs mogelijk om specifieke formulieren te koppelen aan een eigen Cloud opslag account. Dit doet u in het formulier bouw-gedeelte onder ‘document instellingen’. Aan ieder type formulier kan een eigen Cloud storage account worden gekoppeld.

Koppel Inspect4All aan uw eigen server!
Beschikt u over een enterprise account? Dan kunnen alle afgeronde formulieren via een eigen API koppeling automatisch worden geëxporteerd naar de server van uw organisatie. Wilt u weten of een enterprise account interessant is voor uw organisatie? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit.
Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal. In een persoonlijke online demo laten wij graag de meest relevante mogelijkheden afgestemd op uw organisatie zien.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707