Het CCV stapt over naar Kei Veilig

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Hun motto: veiligheid maken we samen.

Het CCV faciliteert landelijke veiligheidschecks voor ondernemers en gemeenten. Dat betekent dat ze op verzoek van deze partijen veiligheidschecks uitvoert en gedegen advies uitbrengt. Het CCV maakte al eerder gebruik van een mobiele app om de veiligheid van winkelgebieden in kaart te brengen. Groot nadeel was echter dat deze app alleen werkte op tablets en de gegevens lokaal werden opgeslagen. Waardevolle data kon hierdoor niet geborgd worden.

“De Kei Veilig App is een makkelijk en compleet instrument om toezichttaken uit te voeren en resultaten in één oogopslag inzichtelijk te hebben voor het uitbrengen van een gedegen advies.”

Marjoke Korff de Gidts, adviseur lokale projecten.

Voor het veldwerk zet het CCV veelal MBO studenten van de sectie Handhaving en Toezicht in. Eerder dit jaar ontwikkelde Maxd’Oro voor de opleiding Beveiliger van het MBO Amersfoort al de Kei Veilig App. Een app die studenten in staat stelt om via hun smartphone de veiligheid van leefgebieden op een leuke en interactieve manier in kaart te brengen. Precies wat het CCV zocht.

“Het grote voordeel van de Kei Veilig App ten opzichte van onze vorige applicatie is dat het onderzoek uitgevoerd kan worden op een smartphone, iets waar bijna alle studenten zelf over beschikken. Ook zijn alle opgeslagen gegevens na afronding van een onderzoek met de Kei Veilig App geborgd en online beschikbaar. Dit stelt ons in staat om op een makkelijke manier analyses uit te voeren en advies uit te brengen naar onze klanten, in dit geval ondernemersverenigingen. In de toekomst gaan we ook de veiligheid van woongebieden met deze app in kaart brengen.”, aldus Marjoke Korff de Gidts, adviseur lokale projecten bij het CCV.

De app is gebouwd op Inspect4All, het kwalitatief hoogwaardige, mobiele productivity platform van Maxd’Oro.

keiveilig_huis

Inspect4All – Perfection made transparant

Voor ieder bedrijf is betrouwbare data van hoge kwaliteit onmisbaar. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar verbeterpunten zitten. Verbeterpunten in uw eigen bedrijfsproces, of dat van uw klant. Zodat er toegewerkt kan worden naar perfectie. En ieder bedrijf excelleert in dat waar het goed in is.

Het online productivity platform Inspect4All is dé mobiele oplossing waarmee uw bedrijfsprocessen op het gebied van inspecties, audits, formulieren en rapportages worden geautomatiseerd.

Inspect4All stelt u in staat om overal nog slimmer en veiliger te werken. Inspect4All is een eigen product van Maxdoro.

Maxd’Oro – Bring Maximum Value

Maxdoro is dé betrouwbare en ervaren partner voor mobiele oplossingen. We bedenken, bouwen en ontwikkelen complete Sitecore trajecten en mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows mobile.

Mobile & Secure zijn onze core competences. Dit uit zich in producten en maatwerk projecten van hoge kwaliteit, die onze klanten helpen te versnellen, te professionaliseren en te transformeren.

Onze professionele Agile teams leiden we intern op. Samen bouwen we aan onze producten. Dit levert waardevolle knowledge en expertise op. Het resultaat: een Expertise Pool van gedreven professionals die producten en projecten van hoge kwaliteit levert.