Inspect4All: Marktleider in Vastgoed

Inspect4All is marktleider in vastgoed! Internationale vastgoedpartijen zoals HB Capital, Colliers International, Bilfinger en Cushman & Wakefield werken dagelijks met Inspect4All. Niet alleen voor inspecties en opleveringen, maar ook het uitvoeren van bijvoorbeeld BREEAM Certificeringen en Vitality Scans. Lees hieronder hoe tevreden onze vastgoed klanten zijn.

Logo Colliers

“De kwaliteit van de output is hoog. Rapporten zien er professioneel en overzichtelijk uit en worden ter plaatse doorgemaild naar de klant. Dit stelt ons in staat om de gehele transitie op locatie te realiseren. Ook is Inspect4All zeer flexibel in het maken van digitale formulieren.”
Joost Vooijs, Colliers International

Logo HB Capital

“Werken met Inspect4All scheelt ons ontzettend veel tijd! Geen gedoe meer met foto’s toevoegen en handtekeningen verzamelen. Documenten zijn direct na inspectie volledig: overzichtelijk voorzien van de juiste tekst, duidelijke foto’s en digitale handtekeningen. De tool is flexibel in te richten en zeer gebruiksvriendelijk. Wij zijn dik tevreden!”
Erik Bijvoet, HB Capital

Probeer Inspect4All nu gratis uit. Veelgebruikte vastgoedformulieren (zoals staat van oplevering, fotoblad, opname meterstanden en schadeformulier) staan direct klaar voor gebruik. Regelmatig komen hier nieuwe formulieren bij.

Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707