Lomans gaat voor veiligheid en zekerheid met Inspect4All

Totaalinstallateur Lomans uit Amersfoort heeft Inspect4All in gebruik genomen voor de controle, keuring en onderhoudsrapportage van hun installaties. Brandmeldinstallaties, alarminstallaties en ontruimingsplannen worden nu digitaal, volledig, stap-voor-stap en uniform gecontroleerd en gerapporteerd. Inspect4All geeft Lomans inzicht, overzicht en zekerheid.

Lomans koos voor Inspect4All vanwege de professionele organisatie achter Inspect4All (Maxd’Oro B.V.) en vanwege de goede werking van de Inspect4All Form Builder: de online tool waarmee formulieren op de computer worden gebouwd en klaargezet voor toepassing op smartphone en tablet.

Wij wensen Lomans veel werkplezier met Inspect4All!

Wat is Inspect4All?
Kort gezegd is Inspect4All is een flexibele en complete tool om digitale formulieren te bouwen en te gebruiken op tablet of smartphone. Achter de app hangt een compleet efficiency platform waarmee inspecties, checks en audits worden uitgevoerd en gemanaged en bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Inspect4All wordt door veel installatiebedrijven gebruikt.

Het werkt als volgt:

 1. Formulieren stelt u samen in de Inspect4All Form Builder op uw computer. In deze webapplicatie beheert u formulieren en wijst deze toe aan de juiste persoon.
 2. Inspecties, checks en audits worden ter plaatse digitaal uitgevoerd op een smartphone of tablet.
 3. Deelformulieren en inspectie- of auditonderdelen kunnen ter plaatse worden doorgestuurd naar collega’s voor een snelle workflow.
 4. Na afronding wordt het formulier direct opgeslagen in de Cloud of een eigen server, per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon of gedeeld via een online Cloud dienst naar keuze.
 5. Via het dashboard in de webapplicatie zijn formulieren en workflow op organisatieniveau te beheren en te managen.

Voordelen van Inspect4All:

 • Formulieren maakt u makkelijk en snel digitaal;
 • Samenwerken met collega’s verloopt vlekkeloos en snel;
 • Documenten zijn overal digitaal beschikbaarheid in de Cloud;
 • Formulieren, data en workflow zijn op organisatieniveau te managen, te beheren en te monitoren;
 • Digitaal ondertekende documenten hebben een hoge rechtsgeldigheid en zijn goed en slim beveiligd;
 • Inspect4All is flexibel en daardoor breed inzetbaar in het hele bedrijf, (van algemene, administratieve taken tot specifieke certificeringen);
 • Veelgebruikte formulieren in uw vakgebied staan klaar voor gebruik en zijn makkelijk aan te passen.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit:

Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.