Maxdoro lanceert Inspect4All

Vandaag is Inspect4All gelanceerd. De applicatie wordt morgen gepresenteerd op de Provada – het jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche – op de stand van WPM Groep in de RAI in Amsterdam.

Smart, Secure and paperless

Met Inspect4All is de gebruiker in staat om op kantoor formulieren te creëren, op locatie met de mobiele apps gegevens te verzamelen, deze met media-bestanden aan te vullen en hier een compleet en foutloos rapport van te genereren dat door uw gesprekspartner digitaal kan worden ondertekend.

Onze oplossing is toegankelijk voor alle soorten bedrijven en organisaties die op locatie informatie verzamelen en registreren. Inspect4All is kosteneffectief, eenvoudig te implementeren en zeer gebruikersvriendelijk.

Middels onze deskundige kennis en innovatieve vaardigheden optimaliseren en ondersteunen wij graag onze klanten bij hun bedrijfsprocessen met het doel om direct de productiviteit te verbeteren.

Inspect4All is een eigen product van Maxd’Oro.

Achtergrond

Sinds 2012 is Maxd’Oro de leverancier van een aantal op maat gemaakte inspectieapplicaties voor klanten in verschillende branches. Door de toenemende vraag om Papierloos inspecties en controles te kunnen uitvoeren, heeft Maxd’Oro Inspect4All gerealiseerd. Hiermee kunnen veel kosten bespaard worden voor uw organisatie.

Meer informatie over hoeveel u kunt besparen met INSPECT4ALL? Gebruik de calculator op onze website www.inspect4all.nl/roi.