New Features in Inspect4All

Om u nog beter in uw werk te ondersteunen hebben we deze zomer veel nieuwe functies toegevoegd aan Inspect4All! Hieronder vindt u de laatste update.

Wijs vervolgactie toe
Wilt u een aantal onderdelen in een concept doorsturen als follow-up? Plaats deze dan binnen een Container-element en selecteer de optie ‘Vervolgactie mogelijk’. Alle items binnen deze container wijst u vervolgens gemakkelijk en in één keer toe aan bijvoorbeeld uw collega.
Dupliceer concepten
Vanaf nu kunt u ook concepten kopiëren. Open hiervoor een bestaand concept en kies in de menubalk rechts boven in uw scherm voor ‘Kopiëren’. Uw nieuwe concept is nu bij ‘Mijn concepten’ onder dezelfde naam beschikbaar en te herkennen aan de datum en het tijdstip. 
Herstel verwijderde items
Binnen Inspect4All is het nu mogelijk om verwijderde items te herstellen. Dit geldt voor verwijderde concepten, documenten, formulieren en gebruikers. Ga in het hoofdmenu aan de linkerkant van uw scherm naar de ‘Prullenbak’, klik op het te herstellen item en kies vervolgens voor ‘Herstellen’.

Proud Product of Maxdoro
Inspect4All is een eigen product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.