Digitale handtekening nu rechtsgeldig door de nieuwe feature ‘Share Documents’

We hebben Inspect4All zojuist geüpdatet met de nieuwe feature ‘shared documents’. Met deze feature verstuurt u grote bestanden zeker en snel via Inspect4All. De ontvanger krijgt vervolgens een email met downloadlink. In uw Inspect4All omgeving ziet u exact wanneer en hoe laat uw bestanden zijn ontvangen en geopend.

Rechtsgeldigheid digitale handtekening
Bovengenoemde functionaliteit is een grote stap vooruit in het rechtsgeldig maken van digitale handtekeningen. Door de tijdsregistratie van het ontvangst- en downloadmoment heeft u het bewijs dat de door u verzonden documenten daadwerkelijk door de ontvanger zijn geopend. Lees meer over de rechtsgeldigheid van digitale handtekening.

Bekijk de video en ontdek hoe Shared Documents werkt.

Meer weten over Inspect4All?

Inspect4All is de slimme, zekere en logische digitale oplossing voor het efficiënt managen van uw werkprocessen.

Wilt u ook al uw werkprocessen digitaliseren? Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit! In Inspect4All op uw computer vindt u veel kant-en-klare vastgoedformulieren. U kunt dus direct aan de slag! Download ook de Inspect4All app op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store door te klikken op onderstaande buttons:
Download de Inpsect4All app in de Apple Play StoreDownload de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud product of Maxdoro

Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxd’Oro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.