Prominus Vastgoed kiest voor Inspect4All

Prominus Vastgoed B.V. heeft gekozen voor Inspect4All. Binnenkort voert de afdeling Vastgoedbeheer van Prominus al haar technische inspecties en opleveringen digitaal uit op tablets en smartphones. De vastgoedorganisatie beheert gebouwen en vastgoedportefeuilles van grote investeerders en internationale pensioenfondsen en maakt met Inspect4All een grote efficiëntie slag.

Op dit moment wordt de organisatie getraind en worden alle formulieren die te maken hebben met technische inspecties en opleveringen gedigitaliseerd in de webapplicatie van Inspect4All. Daarna worden alle technische inspecties en opleveringen volledig digitaal uitgevoerd, afgerond en beheerd met de Inspect4All mobiele app en webapplicatie.

Wij wensen alle medewerkers van Prominus. veel werkplezier!

Wat is Inspect4All?

Kort gezegd is Inspect4All is een flexibele en complete tool om digitale formulieren te bouwen en te gebruiken op tablet of smartphone. Achter de app hangt een compleet efficiency platform waarmee inspecties, checks en audits worden uitgevoerd en gemanaged en bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Inspect4All is marktleider in vastgoed en werkt als volgt:

 

 1. Formulieren stelt u samen in de Inspect4All Form Builder op uw computer. In deze webapplicatie beheert u formulieren en wijst deze toe aan de juiste persoon.
 2. Inspecties, checks en audits worden ter plaatse digitaal uitgevoerd op een smartphone of tablet.
 3. Deelformulieren en inspectie- of auditonderdelen kunnen ter plaatse worden doorgestuurd naar collega’s voor een snelle workflow.
 4. Na afronding wordt het formulier direct opgeslagen in de Cloud of een eigen server, per mail doorgestuurd naar de desbetreffende persoon of gedeeld via een online Cloud dienst naar keuze.
 5. Via het dashboard in de webapplicatie zijn formulieren en workflow op organisatieniveau te beheren en te managen.

Voordelen van Inspect4All:

 • Formulieren maakt u makkelijk en snel digitaal;
 • Samenwerken met collega’s verloopt vlekkeloos en snel;
 • Documenten zijn overal digitaal beschikbaarheid in de Cloud;
 • Formulieren, data en workflow zijn op organisatieniveau te managen, te beheren en te monitoren;
 • Digitaal ondertekende documenten hebben een hoge rechtsgeldigheid en zijn goed en slim beveiligd;
 • Inspect4All is flexibel en daardoor breed inzetbaar in het hele bedrijf, (van algemene, administratieve taken tot specifieke certificeringen);
 • Veelgebruikte formulieren in uw vakgebied staan klaar voor gebruik en zijn makkelijk aan te passen.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit:

Download de Inpsect4All app in de Apple Play Store Download de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud Product of Maxdoro

Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxdoro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707