Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Meest bekeken video's

Hoe bouw ik formulieren in Inspect4All

Handtekening element toevoegen en beheren

Inspectie of audit digitaal uitvoeren

Externe data uploaden naar Inspect4All

Top 3 meest gestelde vragen

Waar in Inspect4All kan ik formulieren aanmaken en beheren?

Voorwaarde: uw account moet het organisatierecht ‘formulieren beheren’ toegewezen hebben gekregen.

 

Formulieren bouwen in menu

Wanneer u op uw PC inlogt in Inspect4All met uw account, ziet u als 4e optie in het menu aan de linkerkant het onderdeel ‘Formulieren’, te herkennen aan het groene tandwieltje. Wanneer u hier op klikt, heeft u de mogelijkheid om de aangemaakte formulieren binnen uw organisatie te openen en te beheren. Tevens heeft u de mogelijkheid om rechts bovenin op het + symbool ‘Nieuw formulier’ te klikken.

1.2 Formulier toevoegen

Hier kunt u een template formulier uit onze template store openen en te beheren (een template is een goede basis voor uw nieuwe formulier). Of kies voor ‘Leeg formulier toevoegen’.

1.3 Leeg formulier toevoegen

Begin daarna met het aanmaken van een sectie. Zie een sectie als een nieuw hoofdstuk. In een sectie kunt u vervolgens uw formulier van begin af aan te bouwen naar uw eigen wensen.

Wat is het verschil tussen Inspect4All op de computer en via de app op mijn mobiel?

Op uw computer heeft u via uw internetbrowser toegang tot alle functies van Inspect4All. Afhankelijk van uw rechten. (Zie ook de vraag: Waarom zie ik bepaalde opties in het menu niet?)
De Inspect4All app op tablet of smartphone is bedoeld voor het uitvoeren van de inspectie/audit zelf. Hier heeft u enkel toegang tot Mijn formulieren, mijn concepten en mijn documenten.

Gegevens die tijdens de inspectie worden verzameld zijn na synchronisatie ook op uw computer, of iedere ander device met internet verbinding, beschikbaar.

Wat is het verschil tussen mijn formulieren, mijn concepten en mijn documenten?

Binnen Inspect4All wordt er gewerkt in een “drietrapssysteem”. Een formulier dat voor u beschikbaar is voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een inspectie, vindt u onder ‘Mijn formulieren’. Wanneer u start met het invullen van dit formulier, wordt het een concept. Het gedeeltelijk ingevulde formulier is te vinden onder ‘Mijn concepten’. Zodra een formulier is afgerond, is het conceptformulier een document geworden en is deze te vinden onder ‘mijn documenten’.

 

inspect4all menu lijst 3 items

MIJN FORMULIEREN: LEEG FORMULIER

MIJN CONCEPTEN: GEDEELTELIJK INGEVULD FORMULIER

MIJN DOCUMENTEN: AFGEROND FORMULIER

 

Bekijk de meest gestelde vragen