Uitbreiding in functionaliteiten

Inspect4All bespaart inspecteurs en auditors in de vastgoed-, bouw-, verzekerings- en ziekenhuisbranche veel tijd door hen slimmer, veiliger en volledig digitaal te laten werken. Sinds de applicatie in juni 2015 is gelanceerd, wordt het door meer dan 500 gebruikers gebruikt.

De afgelopen maanden is Inspect4All op veel gebieden uitgebreid in functionaliteit. Wij leggen u graag uit wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Inzicht verkrijgen door Business Intelligence
Laat uw data voor u werken! We hebben een Business Intelligence tool ontwikkeld, waarmee u inzicht verkrijgt in uw inspectie- en auditprocessen. Hierdoor kunt u processen optimaliseren en op basis van heldere en actuele informatie op tijd bijsturen.

Slim audit element is nu beschikbaar
Op veler verzoek hebben wij een geavanceerd audit element toegevoegd aan de applicatie. Dit element is ontwikkeld om alle soorten controles volgens NEN en ISO normen te kunnen uitvoeren, waarbij u kunt denken aan het controleren van bedrijfsprocessen, machines, systeemmanagement, etc.

Integratie en koppelingen
Met onze publieke API kunt u snel en eenvoudig koppelingen maken met uw huidige back office applicatie.  Hierdoor is Inspect4All een krachtige mobiele en productieve oplossing voor zowel kleine als grote organisaties.

Veiligheid als speerpunt
Informatiebeveiliging beschouwt Maxd’Oro als haar basis competentie en wij doen dan ook geen concessies op dit gebied. De Inspect4All app is ontwikkeld volgens de beveiligingsstandaarden die het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming stelt. De applicatieserver bevindt zich in een ISO 27001/2 gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Probeer nu gratis Inspect4All en download de app in de Apple App Store en de Google Play store. Mocht u willen berekenen wat uw voordeel zou kunnen zijn als u Inspect4All inzet binnen uw organisatie, doe de check dan hier en klik op de knop “Bereken Kostenbesparing”.