Update Inspect4All

Inspect4All is geüpdatet en uitgebreid met een aantal handige functionaliteiten. Het uitvoeren en managen van uw audits, inspecties of controles gaat nu nog sneller, efficiënter en professioneler. 

 

Wat is er nieuw?

 

inspect4all update externe bronnen imac
Externe data importeren (alleen pro versie)
Wist u al dat het met Inspect4All mogelijk is om externe databronnen, zoals Excel bestanden te importeren? Nu de user interface van dit element nog verder is verbeterd, importeert u externe data nóg makkelijker en sneller.
inspect4all_ipad002

Vergelijk met voorbeeld afbeeldingen

Met behulp van het element ‘meerkeuze/checkboxlijst met afbeelding’ vinkt een inspecteur makkelijk aan op welke voorbeeldsituatie de aangetroffen situatie lijkt.

Om een meerkeuze- of checkbox-afbeelding element in te stellen gaat u naar de form editor en klikt u op het icoon ‘meerkeuze vraag (afbeelding)’ of ‘checkboxlijst (afbeelding)’. Vervolgens selecteert u de afbeeldingen van voorbeeldsituaties.

inspect4all_imac001

Lege secties uit rapport

Wanneer een sectie (hoofdstuk) leeg is, wordt deze vanaf nu ook niet getoond in de rapportage. Dit was al het geval bij een element (bouwblok). Let op: alle onderdelen in de sectie moeten hiervoor leeg zijn.

Zet bij sectie-instellingen het vinkje ‘automatisch verbergen’ aan. Hierdoor wordt de gehele sectie in een rapport verborgen zodra de sectie leeg is.

inspect4all_imac003

Terugzetten oude formulieren

Per ongeluk een formulier overschreven? Of een oud voorbeeld terughalen? Geen probleem. In Inspect4All is het nu mogelijk om een eerdere versie van een formulier terug te zetten. Alle versies worden minimaal drie maanden opgeslagen.

Oude versies zijn terug te vinden door de formulier-/concepteigenschappen te openen (tandwiel rechts bovenin) en het laatste tabblad te selecteren (historie). Hier kunt u een oude versie openen en terugzetten

inspect4all_ipad001

Checklist verplicht
Het element ‘Checklist’ is uitgebreid met een ‘verplicht’ optie. Door deze optie in het element aan te vinken kan een concept pas worden afgerond als er minimaal één keuze in het checklist element is aangevinkt.

Wat is Inspect4All?

Inspect4All is de slimme, zekere en logische digitale oplossing om uw werkprocessen te stroomlijnen.

Probeer Inspect4All nu 14 dagen gratis uit! In Inspect4All op uw computer vindt u veel kant-en-klare vastgoedformulieren. U kunt dus direct aan de slag! Download ook de Inspect4All app op uw tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store door te klikken op onderstaande buttons:
Download de Inpsect4All app in de Apple Play StoreDownload de Inpsect4All app in de Google Play Store

Proud product of Maxdoro

Inspect4All is een eigen, 100% native product van Maxd’Oro. Wij staan voor u klaar met service en advies. Op verzoek maken wij zelfs uw formulieren digitaal.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon op 033 – 462 7707.