Utility Provider kiest voor Inspect4All

Om haar partners op een snellere en efficiënte manier persoonlijk te ondersteunen, gaat Utility Provider werken met Inspect4All. Inspect4All geeft Utility Provider en haar partners compleet overzicht en snel inzicht in de behoefte van verhuizende consumenten en bedrijven.

Utility Provider doet twee dingen: mensen helpen in hun verhuisbeweging met nutsvoorzieningen en mensen helpen besparen op diensten zoals verzekeringen, internet, tv, mobiel, water, elektra, etc. Hiervoor werken ze samen met makelaars en vastgoed partijen. Dit proces wordt vanaf nu volledig geautomatiseerd met Inspect4All. Het werkt als volgt:

  1. Tijdens de oplevering van een woning of bedrijfspand wordt het proces verbaal van oplevering digitaal in de Inspect4All-app op tablet of smartphone vastgelegd.
  2. In dit digitale formulier wordt stap-voor-stap aangevinkt waar extra behoeften van de klant liggen. Zo komt bijvoorbeeld op het juiste moment de vraag “Heeft u al nagedacht over een nieuwe energieleverancier?” in beeld.
  3. Na digitaal ondertekenen wordt de verzamelde data veilig in de Cloud opgeslagen en is direct beschikbaar voor Utility Provider.
  4. Op basis van de verzamelde gegevens doet Utility Provider een persoonlijk en passend aanbod dat volledig aansluit op de relevante behoefte van de klant.

Wij wensen Utility Provider en hun 600 aangesloten makelaars veel werkplezier met Inspect4All!


Inspect4All is een eigen product van Maxdoro, Nederlands specialist in zowel beveiligde efficiency-apps voor iOS en Android als maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit die klanten helpt te versnellen, te professionaliseren en te transformeren.

Wilt weten hoe Inspect4All ook uw organisatie helpt te versnellen? Neem dan contact met ons op via 033-4627707 of mail naar info@maxdoro.nl. Wij denken graag met u mee.