Zorg van de Zaak kiest voor Inspect4All

Zorg van de Zaak is met meer dan 60 vestigingen en 7 zorg specialismen de grootste ARBO-organisatie van Nederland. Deze innovatieve arbeidsdeskundige staat bekend om haar specialistische aanpak op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie. Na een onderzoekstraject van twee weken heeft Zorg van de Zaak voor Inspect4All gekozen.

Hun doel: werknemers gezond laten werken, verzuim beperken en inzetbaarheid van werknemers verhogen. Daar is transparantie en overzicht voor nodig, zodat de risicogebieden van cliënten in één oogopslag duidelijk zijn. Om vervolgens samen met de klant toe te werken naar het gewenste resultaat. Om dit doel zo toekomstgericht en (kosten)efficiënt mogelijk te behalen, zocht Zorg van de Zaak naar een betrouwbare en overzichtelijke mobiele applicatie van hoge kwaliteit. Een applicatie die werk uit handen neemt, professionele rapportages maakt, moeiteloos communiceert met alle back-end systemen, gebruiksvriendelijk is en overzicht geeft. De mobiele applicatie Inspect4All van Maxdoro voldoet aan al deze wensen.

Zorg van de Zaak heeft gekozen om Inspect4All volledig on-premise te laten draaien. Ook is de applicatie en de look&feel van de digitale omgeving speciaal op de huisstijl van Zorg van de Zaak aangepast. In eerste instantie zet Zorg van de Zaak Inspect4All in voor de afdeling Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In de toekomst zal de applicatie stap voor stap worden uitgebreid naar haar andere disciplines.

Inspect4All – Transparency makes perfection

Als bedrijf streef je naar transparantie. Zodat het in één oogopslag duidelijk is op welke punten je klant goed presteert en waar de verbeterpunten zitten. En er samen met je klant toegewerkt kan worden naar perfectie. Het productivity platform Inspect4All is dé mobiele oplossing waarmee uw bedrijfsprocessen op het gebied van inspecties, audits, formulieren en rapportages worden geautomatiseerd. Inspect4All stelt u in staat om overal nog slimmer en veiliger te werken. Inspect4All is een eigen product van Maxdoro.

Wie is Maxdoro

Maxdoro is gespecialiseerd in platform-onafhankelijke mobiele applicaties voor iOS en Android. Door jarenlange ervaring in specifieke branches, bieden wij passende oplossingen die een efficiënte verbetering geven aan uw bedrijfsprocessen.

Wij stellen ons altijd op als partner voor de lange termijn. Met gekwalificeerde professionals, hoogwaardige technologische oplossingen en de juiste IT-dienstverlening, zorgt Maxdoro voor een prettige samenwerking met haar klanten.